VIII Marxa dels Monestirs
Sant Cugat - Pedralbes

Marxa de Regularitat

Facebook VIII Marxa dels Monestirs (2022) Centre Excursionista Els Blaus

Totes les Marxes

VI Marxa dels Monestirs (2018)
Pedralbes - Sant Cugat

Cartell Marxa dels Monestirs 2018

Distància: 17,7 km
Desnivell: +571 m / -587 m

Itinerari: Amb el mateix inici i final que els atres anys, en aquesta edició el recorregut ens posta a visitar el pantà de Can Borrell

Comentari: El nou itinerari, una mica més curt quen en edicions anteriors, ha estat molt interessant!

 

V Marxa dels Monestirs (2017)
Pedralbes - Sant Cugat

Cartell Marxa dels Monestirs 2017

Distància: 18,93 km
Desnivell: +641 m / -673 m

Itinerari: A grans trets l'itinerari es molt semblant al de l'any anterior. Des de la plaça del monestir es puja fins a la carretera de les aigües pel Parc de l'Oreneta i després fins el Coll de l'Espinagosa passant pel Turó d'en Cors. 

Comentari: Tot i realitzar el mateix itinerari que l'any anterior, hi ha hagut més de 270 participants i molts repetidors!

 

IV Marxa dels Monestirs (2016)
Pedralbes - Sant Cugat

Cartell Marxa dels Monestirs 2016

Distància: 18,57 km
Desnivell: +825 m / -864 m

Itinerari: Des de la plaça del monestir es puja fins a la carretera de les aigües pel Parc de l'Oreneta i després fins el Coll de l'Espinagosa passant pel Turó d'en Cors. Es va fins a Can Cuiàs on s'esmorza. Es baixa fins a les planes per arribar a Sant Cugat

Comentari: La marxa ha estat un èxit, tot i la pluja. Hem rebut molts bons comentaris! consulteu l'enquesta!!

 

III Marxa dels Monestirs (2015)
Pedralbes - Sant Cugat

Cartell Marxa dels Monestirs 2015

Distància: 19,3 km
Desnivell: +695 m / -726 m

Itinerari: Des de la plaça del monestir es puja fins a la carretera de les aigües pel Parc de Can Setmenat i després fins el Coll de l'Espinagosa passant pel Turó d'en Cors. Es va fins la plaça de Vallvidrera, s'esmorza a la plaça Pep Ventura. Després s'enfila cap a Sant Medir passant pel coll de l'Erola. Just Abans de Sant Medir es gira cap a Can Gener, més tard es passa per Can Castillo i finalment abans d'arribar a sant cugat per les ruïnes de Can Gordi Vell.

Comentari: La marxa ha estat un èxit, tot i que el recorregut va ser modificat a última hora (per preservar les aus de la Font Groga). També vam introduir movetats en el sistema de control horari i cronometratge, hem rebut molts bons comentaris! consulteu l'enquesta.

 

II Marxa dels Monestirs (2014)
Pedralbes - Sant Cugat

Cartell Marxa dels Monestirs 2014

Distància: 18,96 km
Desnivell: +610 m / -596 m

Itinerari: Des de la plaça del monestir es puja fins a la carretera de les aigües pel Parc de l'Oreneta i després fins el Coll de l'Espinagosa passant pel Turó d'en Cors. Es va fins el pantà de Vallvidrera, s'esmorza a l'area de lleure de Santa Maria de Vallvidrera. Després s'enfila cap a Sant Medir passant pel Revolt de les Monges i el Coll de la Vinyassa. Passat Sant Medir fins a Can Borrell on s'agafa un corriol marcat com a PRC 37 fins a Sant Cugat.

Comentari: En aquesta segona edició es regala una samarreta tècnica commemorativa s'incriuen 380 participants i prenen la sortida 325. Consulteu l'enquesta, hem rebut bons comentaris.

 

I Marxa dels Monestirs (2013)
Pedralbes - Sant Cugat

Cartell Marxa dels Monestirs 2013

Distància: 15,69 km
Desnivell: +405 m / -415 m

Itinerari: Des de la plaça del monestir es puja fins a la carretera de les aigües pel Parc de l'Oreneta i després fins el Coll de l'Espinagosa i cap a la plaça pep ventura on s'esmorza. Després s'enfila cap a Sant Medir passant per la budellera després fins a Can Borrell i d'allí cap a Sant Cugat.

Comentari: Aquesta edició va superar les expectatives de la organització i va animar a buscar la consolidació de l'activitat. Hi van participar 265 caminadors.

 
VIII Marxa dels Monestirs. Sant Cugat - Pedralbes

Facebook

© Centre Excursionista Els Blaus
© Programat per connecta't
Avís Legal